AFHAAL BEZORGCENTER STUNTER

AFHAAL BEZORGCENTER STUNTER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 923 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Afhaal Bezorgcenter Stunter. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 20:36 Slechtste eten ooit!! Bestel hier nooit meer!!!
23 jun 2022 om 1:11 Kk lekker
17 jun 2022 om 22:26 Ze waren een half uur eerder dan verwacht! Erg fijn en lekker! Het eten was heerlijk! Het brood was wel erg hard maar in combinatie met het andere eten was dit niet erg
16 jun 2022 om 22:34 I usually order more often from this restaurant, last 3 times I ate from them including today I be vomiting. There pizza margarita isn’t pizza I feel like eating the flour only. For the burgers, they started sending it without the burger sheet.
5 jun 2022 om 23:17 Heel snel bezorgd, en erg goede kwaliteit
22 mei 2022 om 22:15 Paid extra money for a kapsalon with extra meat. Got a tiny portion of meat. Less then you would expect for a normal portion size. Delivery took forever
21 mei 2022 om 8:15 Midden in de nacht toch nog snel geleverd.
18 mei 2022 om 11:11 Friet was warm maar erg droog, pizza’s prima zoals gewend. Alleen was ditmaal de bezorgtijd véél langer dan aangegeven: anderhalf uur op een dinsdagavond! Niet erg klantvriendelijk, we slaan hier voorlopig even over.
17 mei 2022 om 18:26 Döner schotels besteld, lekkere warme friet en brood apart erbij. Helaas was het vlees wel koud. Al met al goed gegeten en ruim voldoende!
4 mei 2022 om 23:19 Kapsalon was prima, maar ben & Jerry's die ik er bij besteld had was al 4x ontdooid geweest. Vol met ijskristallen en niet te vrete
3 mei 2022 om 7:24 Pizza's werden eerder bezorgd dan op de foodtracker werd aangegeven, waren nog heerlijk warm en de smaak was top!
28 apr 2022 om 19:22 Eerste keer besteld. Ontzettend goede service en netjes aan de telefoon. Wij hebben erg lekker gegeten. Duurde wel een beetje langer dan aangegeven maar dat vonden wij niet zo erg. Zeker voor herhaling vatbaar.